Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Νέα Εθνικοσοσιαλιστική συλλογικότητα

Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε μια νέα Εθνικοσοσιαλιστική συλλογικότητα με όνομα «Hellenic Existence». Μετά μεγάλης μας χαράς και προς ένδειξη αλληλεγγύης στους συναγωνιστές, αναδημοσιεύουμε την πρόσφατη και δυναμική πρώτη δράση των στην πλατεία Συντάγματος αλλά και την σελίδα τους στο τέλος. 


Παρέμβαση ενάντια στη Νέα Εποχή και τον σύγχρονο κόσμο



Κάποιοι θα μας χαρακτηρίσετε φετιχιστές του περιθωρίου. Άλλοι θα κλαψομουνίσετε ότι σερβίρουμε στους αναγνώστες τον «παγγερμανισμό» δια της πλαγίας οδού. Άλλοι θα σπεύσετε σαν κουτοπόνηροι να στείλετε τη δράση στο (παρα)κρατικό indymedia για να μας καταχωρήσει στον «φασιστικό» του κατάλογο. Άλλοι θα τηλεφωνήσετε σε κάποιον γνωστό σας τυφλοπόντικα της Κατεχάκη για να ρωτήσετε «τι είναι αυτοί, από που ξεφύτρωσαν;» Μας αφήνετε παγερά αδιάφορους.

Σε μια περίοδο εγκλεισμού και απαγορεύσεων, που οι Ελλαδίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, στήνουν κώλο στο καθεστώς και κλείνονται στις τρύπες τους για να μην τσιμπήσουν κάποιο «τσουχτερό» πρόστιμο, κλιμάκιο συναγωνιστών μετέβη στο κεντρικότερο σημείο της χώρας για να δικαιώσει τον ιεραπόστολο της λευκής φυλής. Τον άνθρωπο που στάθηκε, με κάθε τίμημα, απέναντι από το κτήνος της ZOG, έχοντας συλλάβει σε βάθος τη διαχρονική συνωμοσία που εξυφαίνουν κατά του λευκού ανθρώπου, αλλά και το που θέλουν να οδηγήσουν μακροπρόθεσμα την ανθρωπότητα. Σήμερα, που τα σχέδια του αιώνιου παρασίτου βαίνουν προς την τελική ευθεία, η μνήμη του δικαιώνεται πανηγυρικά.

Μπορεί να ηττήθηκε πολεμικά, αλλά κατάφερε να τους βγάλει τη μάσκα και να ξεσκεπάσει το αληθινό τους πρόσωπο. Όπως ο ίδιος τόνισε στην Πολιτική του Διαθήκη «Ο Εθνικοσοσιαλισμός έπρεπε να καταστραφεί με κάθε μέσο και τίμημα, ακόμη και εάν έπρεπε να συντριβεί ολόκληρος ο κόσμος… Τους εξανάγκασα αποκαλύπτοντάς τους να ρίξουν τα προσωπεία τους. Και εάν ακόμη, στην εσχάτη των περιπτώσεων, οι προσπάθειες μας οδηγηθούν σε αποτυχία, αυτή θα είναι μία αποτυχία προσωρινού χαρακτήρα.»

Γνωρίζοντας με ακρίβεια την οργουελιανή κόλαση που θα έστηναν οι γαμψομύτηδες λίγες δεκαετίες αργότερα, εξηγεί το γιατί υπάρχει ακόμα ελπίδα. 

«Ακόμη όμως και αν χάσω αυτό τον πόλεμο, τούτο δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η κυριαρχία τους είναι εξασφαλισμένη, διότι τότε θα προκαλέσουν οι ίδιοι το τέλος τους. Θα μεταβληθούν σε υπέρμετρα αλαζόνες, ώστε θα προκαλέσουν μια ισχυρή αντίδραση εναντίον τους. Θα εξακολουθήσουν, ασφαλώς να συμπορεύονται με τον λαγό, αλλά και να συμπορεύονται πλάι στους σκύλους, ώστε να διεκδικούν τα δικαιώματα του πολίτη ανά χώρα, χωρίς όμως να κάμψουν την υπερηφάνεια τους. Και θα παραμένουν, προπταντός, μέλη της «εκλεκτής φυλής».

Η σελίδα της ομάδος Hellenic Existence (πατήστε τα κόκκινα γράμματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Κριτική του Carl Schmitt ενάντια στον Φιλελευθερισμό και η έννοια της Απο-Πολιτικοποίησης

  Το 1932, στις τελευταίες ημέρες της θνήσκουσας δημοκρατίας της Βαϊμάρης, ο Carl Schmitt εκδίδει το βιβλίο του "Η Έννοια του Πολιτικού...