Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Περί της νέας κυβερνήσεως των ΗΠΑ

   Όπως θα διαπιστώσατε οι περισσότεροι τις τελευταίες ημέρες , τα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου αποθέωση του νέου προέδρου της Αμερικής , Τζο Μπάιντεν. Η αποθέωση αυτή καταρχάς δεν είναι διόλου τυχαία , γνωρίζοντας ποία είναι τα συμφέροντα της διεθνής εβραϊκής ολιγαρχίας και των ημετέρων προδοτών οι οποίοι συνεργάζονται μαζί των. Η Αμερική βεβαίως , ανέκαθεν ήταν η κατ'εξοχήν , Ιουδαιοκρατούμενη , αν επιτρέπεται ο όρος , χώρα. Ωστόσο , με την εκλογή των Δημοκρατικών το όλο εγχείρημα του αφανισμού της Αρίας Ευρώπης και του Δυτικού πολιτισμού λαμβάνει νέα επίπεδα καθώς το προαναφερθέν κόμμα είναι ο κύριος εκπρόσωπος και εκφραστής του πολιτιστικού μαρξισμού και ο μεγάλος πολέμιος των παραδοσιακών αξιών των Λευκών Αμερικανών. 
   Κάνοντας μία ανασκόπηση στην κυβέρνηση Μπάιντεν , συνειδητοποιούμε ότι αποτελεί μία μικρογραφία της σύγχρονης αμερικανικής κοινωνίας. Η εικόνα της σήψεως και της αθλιότητας της πολυφυλετικής Αμερικής ζωγραφίζεται στον νου μας , βλέποντας τα πρόσωπα που συναπαρτίζουν την κυβερνητική αρχή. 















Εκτός του ότι η κυβερνητική σύνθεση μπορεί πραγματικά να χαρακτηριστεί « εβραϊκή » και παραβλέποντας την σκοπιμότητα να τοποθετήσουν έναν μεγάλο αριθμό γυναικών σε κυβερνητικές θέσεις για φεμινιστικούς , δήθεν , λόγους , δεν λείπουν και άλλα περισσότερο... έγχρωμα και προοδευτικά στοιχεία. Έχουμε επί παραδείγματι τον Αλεχάντρο Μαγιόρκας , ο οποίος ανέλαβε την θέση του Υπουργού Εσωτερικών. Ο τελευταίος είναι ισπανόφωνος από την Κούβα και θα είναι , όπως αναφέρουν σε εορταστικό κλίμα τα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας , ο πρώτος μετανάστης επικεφαλής του Υπουργείου. 












Το «πολυπολιτισμικό μενού» δεν τελειώνει εδώ όμως... Η Αφροαμερικανή Λίντα Τόμας Γκρίνφιλντ πιθανώς θα αναλάβει την εκπροσώπηση των ΗΠΑ στον ΟΗΕ . Η προαναφερθείσα είχε διατελέσει και ως Ανώτατη Διπλωμάτης για την Αφρική κατά την προεδρία Ομπάμα (2013-2017). 












Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί ο υποψήφιος Γραμματέας Υγείας της Πενσυλβάνια , Ραχήλ Λεβίν , τραβέλι-διεμφυλικός ιουδαϊκής καταγωγής. 











Όλο αυτό το μαρξιστικό ιουδαϊκό τσίρκο που παρουσιάζεται ως κυβέρνηση της ισχυροτέρας χώρας του πλανήτη , μας υπενθυμίζει ότι τα χειρότερα δεν έχουν έλθει ακόμα στην Ευρώπη και πως με την ανοχή μας , την απραξία και την συμμόρφωση μας  προς τις επιταγές του διεθνούς κεφαλαίου και των Αρχιτεκτόνων της Καταστροφής μας   , η ολοκληρωτική διάλυση της Δύσεως , βρίσκεται εντός της ερχόμενης δεκαπενταετίας. Η σύγχρονη κυριαρχία του κοινωνικού μαρξισμού , η ηθική αποτελμάτωση και η πνευματική κατάπτωση , είναι κληρονομιά της σχολής της Φρανκφούρτης την οποία εκδίωξε ο Αδόλφος Χίτλερ από την Γερμανία αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας το 1933. Οι Γερμανοί ομοϊδεάτες μας προσπάθησαν να σώσουν εκτός του έθνους τους , και ολόκληρη την Ευρώπη , προειδοποιώντας και προφητεύοντας περί των αποτελεσμάτων της νίκης του διεθνούς Εβραϊσμού. Περήφανα μπορούμε να πούμε , ότι το μόνο λάθος που έπραξε ο Αδόλφος Χίτλερ , ήταν το ότι έχασε! 

Τα ψεύδη θα καταρρεύσουν , αλλά μόνον με τον δικό μας αγώνα. 

Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Κριτική του Carl Schmitt ενάντια στον Φιλελευθερισμό και η έννοια της Απο-Πολιτικοποίησης

  Το 1932, στις τελευταίες ημέρες της θνήσκουσας δημοκρατίας της Βαϊμάρης, ο Carl Schmitt εκδίδει το βιβλίο του "Η Έννοια του Πολιτικού...